L'Escola Esbioesfera

 

Està situada al CARRER LLUIS LLIBRE 29, al bell mig de Cardedeu, just a darrera del mercat municipal i a tant sols 5 minuts a peu de l'estació de Rodalies de Cardedeu. L'edifici està catalogat com a casa d'estiueig de la burgesia catalana de principis de segle XX. Pots orientar-te a través d'aquest google maps o amb AQUESTES INDICACIONS.

 

Ver mapa más grande

L'interior de la casa disposa de tres aules de formació de 20 metres quadrats i una sala més gran polivalent on es desenvolupen activitats participatives com xerrades, cursos especialitzats, trobades d'alumnes, etcètera.

Al jardí que envolta la casa es du a terme una activitat de restauració oberta al públic en general amb els productes que s'obtenen de l'hort. 

 

        Sala central

 

                                                                                  

L'hort de l'Escola

Amb una extensió de 1200 metres quadrats, el terreny està anexe a la casa. Fins a la primavera de 2010, l'hort va ser cuidat per un hortelà (en Manolo) molt conegut entre els veïns de Cardedeu pel seu maneig impecable amb les "males" herbes i la seva alta productivitat d'hortalisses. 

Desde l'estiu de 2010, l'hort va passar a conrear-se ecològicament per uns joves, que a la vegada varen iniciar la formació de l'Associació de consumidors responsables Cardedeu Autosuficient. Així també es preservaba un espai agrícola privilegiat en un entorn tranquil però cèntric a la vegada.

A partir del febrer de 2012, l'hort s'ha convertit en un pol d'ensenyament ecològic, on hi ha cabuda totes aquelles persones interessades per l'ecologia, la vida en comunitat i els valors ètics i de respecte per el medi ambient. En definitiva, busquem persones que vulguin construir un món millor per les properes generacions.

 

      

AQUEST ÉS EL NOSTRE PROJECTE! 

 

On estem?

Al carrer Lluis Llibre 29, al centre de Cardedeu, just a darrera del

mercat municipal i al costat mateix del cinema Esbarjo-Verdi.

INDICACIONS PER ARRIBAR I ON APARCAR

 

Què son els clubs?

Aquí te'ls presentem

 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla