Els Clubs d'Esbioesfera

Què són els clubs d'Esbioesfera? Es tracta d'una iniciativa de l'escola per tal de formar grups de persones apassionades per un determinat tema, que els hi agrada trobar-ser regularment per compartir les seves experiències, els seus errors i els seus èxits i, alhora, aprendre i escoltar a d'altres per tal d'anar millorant i sentir-se bé i a gust amb el que fan.

Com funcionen? Cada club s'autogestiona amb les seves pròpies regles, que es posen en comú amb els impulsors de l'escola, ja que cada club té unes determinades necessitats i seguidors.  

Qui s'hi pot apuntar? Els clubs estan pensats per donar continuïtat als alumnes que han passat per l'escola però hi han determinats clubs que accepten membres sense cap formació inicial, ja que disposen d'uns coneixements adquirits i practicats fora l'escola.

Què es fan en els clubs? Els clubs estan promoguts per l'escola i dinamitzats per exalumnes o per professors. Dins del club es proposen activitats, sortides, convidar a experts, visualització de documentals i, sobretot, portar a la pràctica allò que es va aprendre en el curs.

Com participar i la quota? Escriu-nos a través d'aquest formulari si hi estàs interessat en formar-hi part. Depenent del club es paga per sessions o trimestralment (aprox. 27 euros el trimestre + material a comprar conjuntament). Si voleu més informació envieu-nos un correu al Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Quins clubs tenim en marxa?

 

 TELES DE COLORS

 

Club d'Esbioesfera "Teles de Colors"com a continuació al curs Fes-te una faldilla o un pantaló, una brusa o Upcicla la teva roba. Creat en abril 2013. Ens trobem cada 1r i 3r dissabte de mes!

 

 

 

 CECC

Club d'Esbioesfera de Cervesers Casolans, com a continuació al curs Fem cervesa artesana. Creat en setembre de 2013. Ens reunim un cop al mes per a fer la nostra cervesa de manera conjunta. Aquí tens tota la informació sobre aquest club CECC

 

 

TEIXINT HISTÒRIES

 

Club d'Esbioesfera "Teixint històries"com a continuació al curs Vesteix-te fent punt o com a aficionada al punt i al ganxet. Creat en novembre 2013Ens trobem cada quinze dies i en dilluns a la tarda!

 

 

 

 PER SUCAR-HI PA 

 

Club d'Esbioesfera "Per sucar-hi pa"com a continuació als cursos d'elaboració de pa artesanal i del taller de conserves. Es va posar en marxa el març de 2014. Ens trobem cada tres setmanes i en divendres.

 

 

 

 LA BONA SAÓ

 

Club d'Esbioesfera "La bona saó"com a continuació dels cursos d'iniciació a l'agricultura ecològica, Permacultura i d'altres relacionats amb l'hort. Creat en maig 2014. Ens trobem cada 3 setmanes i en dissabtes, a l'hort.

 

 

 JO-JOVE

 

 

Club d'Esbioesfera "Jo-Jove"com a continuació dels diferents tallers que realitzem de cosmètica natural i terapèutica. En aquest club seguim elaborant productes per a ús qüotidià. Creat l'octubre  2014. Ens trobem un cop al mes.

 

 

 ENTRAMATS NATURALS

 

Club d'Esbioesfera "Entramats vegetals"com a continuació al curs Fes-te el teu cistell de vímet i canya us animem a participar en els tallers monogràfics que formen part del nostre club de teixir amb elements naturals. Creat a la primavera 2016.

 

 

 

LES REMEIERES

 

 

Club d'Esbioesfera "Les Remeieres"com a continuació al curs Plantes aromàtiques i remeieres ens trobem un cop cada mes i mig per a seguir aprenent les plantesque ens envolten i saber la recol·lecció, propietats i els seus possibles usos. Creat al juny 2016.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla