CURSOS D'HABILITATS PER A REINVENTAR-REUTILITZAR-REDUIR 2021-2022

 

APRÈN A COSIR DE MANERA FÀCIL I CREATIVA

Curs de costura per iniciar-se en el meravellós món de la costura aprenent a agafar habilitat amb l'agulla, el fil i la màquina de cosir. De manera fàcil i creativa pots dissenyar una peça de vestir ben divertida, útil i al teu gust. T'oferim la possibilitat d'incorporar-te al nostre club de costura (Teles de Colors). VEURE PROGRAMACIÓ.  Club de Costura  "TELES DE COLORS"

TRANSFORMA L'ARMARI FENT-TE NOVES PECES DE ROBA FENT UPCYCLING!

Cursos de costura dins un espai propi a l'escola on aprendràs a redissenyar la teva roba de l'armari en desús transformant-la en una d'útil i nova. Upciclar es l'art de reciclar, redissenyar i reutilitzar peces de roba o d'altres complements del dia a dia. T'oferim la possibilitat d'incorporar-te al nostre club de costura (Teles de Colors). VEURE PROGRAMACIÓ.  Club de Costura  "TELES DE COLORS"

 

 

RECICLA FUSTA I TRANSFORMA

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones que volen reciclar palets per autoconstruir-se mobiliari útil i decoratiu. Amb o sense experiència en la manipulació de la fusta sortiràs amb el teu objecte decoratiu. Dos dissabtes matins un per desmontar, l'altre per a construir.  VEURE PROGRAMACIÓ  

 

AUTOREPARACIONS DE PETITS ELECTRODOMÈSTICS

Curs pràctic matins o tardes on us ensenyarem les eines més útils per aprendre a reparar-te els petits electrodomèstics de casa que queden obsolets. Petits trucs i grans consells per a prevenir, arreglar i allargar-ne la vida. VEURE PROGRAMACIÓ

 

 

 

FES-TE EL TEU CISTELL I OBJECTES DE DECORACIÓ  (tallers primavera i tardor)

 Curs d'una jornada completa on els participants aprenen les tècniques cistelleres i confeccionen el seu propi cistell, i altres objectes útils per a la llar. El curs inclou el material i tots els participants s'enduen un cistell de vÍmet teixit per ells mateixos. VEURE PROGRAMACIÓ.  Club "ENTRAMATS NATURALS"

 

TRANSFORMA LA PODA EN UNA CABANA DE MORERA (taller primavera)

Taller d'un matí complet on aprendrem plegats la tècnica de fer cabanes amb les branques de morera acabades de podar del nostre jardí. Una manera d'aprofitar un residu vegetal per a construir una cabana on els petits puguin jugar. TALLER FAMILIAR!!.

 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla