cursos d'alimentació 2017

 

ELABORACIÓ DE CERVESA ARTESANA

CURS D'INTRODUCCIÓ I MONOGRÀFICS ESPECIALITZATS.

Un curs complert  i tallers d'especialització per aprendre a fabricar la teva pròpia cervesa de la mà de l'elaborador de la cervesa artesana del Montseny (CCM). En el curs s'elabora cervesa, s'aprenen tots els conceptes bàsics del procés i tots els participants s'emporten a casa la seva pròpia beguda. Club de Cervesa  VEURE PROGRAMACIÓ

 

ELABORACIÓ DE PA ARTESANAL

CURS D'INTRODUCCIÓ I MONOGRÀFICS ESPECIALITZATS.

Curs de dos o tres dies per aprendre i gaudir l'elaboració de pa, des del pa rústic al pa dolç passant per el pa blanc, integral amb llevat mare o amb massa mare.  En el curs d'adquireixen tots els coneixements per a fer-se un mateix el pa i perdre la por a provar-ho. VEURE PROGRAMACIÓClub de pa i conserves "PER SUCAR-HI PA"

 

LA CUINA D'ESBIOESFERA I ALTRES TALLERS

Aquest curs sorgeix de la demana de molts clients del restaurant i alumnes de l'escola d'Esbioesfera per la cuina Vegetariana i de proximitat que elaborem cada estiu a la nostra terrasseta. Per aquesta raó, hem programat un curs intensiu de cap de setmana amb el clar propòsit d'apropar la nostra cuina a totes les llars i fer-ho de forma fàcil i ben integrada a la nostra cultura i societat.  VEURE PROGRAMACIÓ

 

 
 

Curs intensiu de cap de setmana on donem a conèixer les bases d'una alimentació macrobiòtica i tècniques pràctiques que ens ajudin a ser més autosuficients. Aprendrem a curar la nostra salut a través dels aliments a través de la cuina, de la conservació tot omplint el rebost i remeis casolans per tot l'any.

 
 

Curs complert sobre alimentació mediterrànea, amb una part teòrica, una altra pràctica i un objectiu molt clar: que els participants adquireixin els coneixements i les habilitats necessàries per confeccionar-se un menú saludable i compatible amb l'actual estil de vida.   

VEURE PROGRAMACIÓ

 
 
 

APICULTURA ECOLÒGICA

CURS D'INTRODUCCIÓ I CURS ESPECIALITZAT EN FLORA MEL·LÍFERA I PRODUCTES DE LES ABELLES

Curs d'iniciació i curs d'especialització de 5 dies intensos de la mà de l'apicultor Jaume Cambra, professor de la Universistat de Barcelona, per descobrir els secrets de les abelles i l'ofici de l'apicultura ecològica.              VEURE PROGRAMACIÓ

 

ELABORACIÓ DE FORMATGE

Curs complert de 4 dies realitzat a l'obrador de la granja La Païssa (Cardedeu) de mans d'una professional, la Marta Roger. En aquest curs, els participants aprenen a fer tot tipus de formatges, des de un fresc a un camembert, des de un de pasta tova a curada. VEURE PROGRAMACIÓ 

 

 

TALLER DE CONSERVES

Dos dies intensos per aprendre totes les tècniques de conservació, des de les mermelades al txutney, pssant per la sal, l'assecatge, la congelació, la fermentació...  Un curs ideal per introduir-se en aquest petit gran món amb seguretat i amb unes receptes delicioses. VEURE PROGRAMACIÓ.

Club de conserves i pa "PER SUCAR-HI PA"

 

PASTA FRESCA FETA A CASA

En una sola jornada ens endinsarem en l'art de la pasta fresca. En el taller s'elaboren diferents receptes, amb diverses formes, des dels tagliatelle als tortellini. Una forma fàcil i divertida de gaudir de la pasta idònia per als més menuts de la casa. VEURE PROGRAMACIÓ.

 

 

ELABORACIÓ D'EMBOTITS ARTESANS I CASOLANS

Una de les millors formes de conservació de la carn és a través dels embotits. En aquest curs d'un dia intensiu totalment pràctic, es descobreixen els secrets i les fòrmules per fer els teus propis embotits cuits. VEURE PROGRAMACIÓ

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla