cursos d'alimentació 2021-2022

 

ELABORACIÓ DE PA ARTESANAL

CURS D'INTRODUCCIÓ I MONOGRÀFICS ESPECIALITZATS.

Curs de dos dies per aprendre i gaudir l'elaboració de pa, des del pa rústic al pa dolç passant per al pa blanc, integral amb llevat mare o amb massa mare.  En el curs s'adquireixen tots els coneixements per a fer-se un mateix el pa i perdre la por a provar-ho. VEURE PROGRAMACIÓClub de pa i conserves "PER SUCAR-HI PA"

 

PASTA FRESCA FETA A CASA

En una sola jornada ens endinsarem en l'art de la pasta fresca. En el taller s'elaboren diferents receptes, amb diverses formes, des dels tagliatelle als tortellini. Una forma fàcil i divertida de gaudir de la pasta idònia per als més menuts de la casa. VEURE PROGRAMACIÓ.

 

 

TALLER DE CONSERVES

Dos dies intensos per aprendre totes les tècniques de conservació, des de les melmelades al txutney, passant per la sal, l'assecatge, la congelació, la fermentació...  Un curs ideal per introduir-se en aquest petit gran món amb seguretat i amb unes receptes delicioses. VEURE PROGRAMACIÓ.

Club de conserves i pa "PER SUCAR-HI PA"

 

CUINA VEGETARIANA I SOSTENIBLE

Aquest curs sorgeix de la demanda de molts clients del restaurant i alumnes de l'escola d'Esbioesfera per la cuina Vegetariana i de proximitat, ecològica i responsable amb el medi ambient. Per aquesta raó us proposem cursos intensius amb el clar propòsit d'apropar la nostra cuina a totes les llars i fer-ho de forma fàcil i ben integrada a la nostra cultura i societat.  VEURE PROGRAMACIÓ

 

ELABORACIÓ DE FORMATGE

Curs complet de 4 dies realitzat a l'obrador de la granja La Païssa (Cardedeu) de mans d'una professional, la Marta Roger. En aquest curs, els participants aprenen a fer tota mena de formatges, des d'un fresc a un camembert o de pasta cuita o curada. VEURE PROGRAMACIÓ 

 
 

ELABORACIÓ DE CERVESA ARTESANA

CURS D'INTRODUCCIÓ I MONOGRÀFICS ESPECIALITZATS.

Un curs complert  i tallers d'especialització per aprendre a fabricar la teva pròpia cervesa de la mà de l'elaborador de la cervesa artesana del Montseny (CCM). En el curs s'elabora cervesa, s'aprenen tots els conceptes bàsics del procés i tots els participants s'emporten a casa la seva pròpia beguda. Club de Cervesa  VEURE PROGRAMACIÓ

 
 

 

CURS INTEGRAL D'AUTOSUFICIÈNCIA

Curs preparat a partir de l'experiència dels creadors de l'escola Esbioesfera en els seus més de 25 cursos i anys dedicats a l'autosuficiència. S'aborden experiències en àmbits tan essencials com l'alimentació, consum, abastiment, conservació dels aliments, habilitats manuals amb materials naturals i la salut-benestar amb ús de les plantes remeieres... i augmentar la resiliència d'un mateix.

 


Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla