Tallers de criança a càrrec de Lourdes Callen

5 octubre Charla Conversación
¿Cuáles son los límites sanos para un crecimiento en equilibrio? ¿Son los Límites una Limitación? Cuándo son un inconveniente y cuándo un beneficio para el niño? La complejidad del tema nos motiva a realizar encuentros para aprender juntos, ganar confianza en nuestra manera de responder a los hijos o alumnos y forjar un futuro más positivo y saludable. 20€
21 Octubre. El niño del nacimiento a los 7 años.
18, Noviembre. El niño de los 7 a los 14 años.
En ambos talleres exploraremos cómo acompañar a los hijos con atención al detalle, autenticidad, simplicidad, presencia y capacidad de conexión. Queremos entender las fases del crecimiento y necesidades del niño, el cómo darle espacios y tiempo para vivir su infancia, asentando así las bases que le sostengan en la adolescencia y en su vida. Compartiremos aspectos clave a tener en cuenta para una crianza satisfactoria para todos. 60€ cada taller.
 
MÉS INFORMACIÓ A :

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


 

 
 
Tots aquells que esteu interessats en assistir a algunes d'aquestes activitats o voleu més informació podeu enviar un email a l'adreça del document-imatge.
 
Tanmateix, si voleu que aquestes activitats es realitzin a la vostra població o centre, també podeu enviar un e-mail a l'adreça que consta en el full de presentació. 
 
Encantat de poder estar amb tots vosaltres. 
 
A tots, una abraçada
 
MÉS INFORMACIÓ A :

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 
 

 

 


TALLERS QUE VAREM FER AL 2016

 

 

MEDITARIA, 

EL SEGON DISSABTE DE MES A LA SALA PETITA DE L'ESCOLA,

UN ESPAI DE MEDITACIÓ ON TROBAR-SE AMB SÍ MATEIX.

CONDUIT PER JORDI MORELLA, MESTRE ESPIRITUAL.

 

 


TALLERS QUE VAREM FER AL 2015

 

FEM HORTET PER NENS/ES DE 4 A 10 ANYS

A ESBIOESFERA

 

DEL 21 AL 25 DE MARÇ

Preu: 5euros per hora i infant

 

Ens embrutarem les mans, buscarem bitxos i cucs de terra, donarem menjar a les gallines, jugarem entorn de plantes i llavors,... Deixarem que la curiositat ens guïi per descobrir d'on ve el que mengem. Entre tots i totes, construïrem l'HORTET d'Esbioesfera. 

DOCENT: Eulàlia Martí, laremolatxahorts.blogspot.com

 

INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ A:

telf. 627082693 (també whatsapp) i a/e: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

FULL D'INSCRIPCIONS:  http://goo.gl/forms/UxT4Q83fWH

 

 

 

 


 

CURS DE CANT WERBECK

del Dv20 al Dg22 de febrer de 2015

L'Associació Socioeducativa Cultural CampanIris ha organitzat novament el curs de Cant Werbeck (Escola per al desenvolupament de la veu) en Esbioesfera de Cardedeu, on va tenir lloc el passat octubre, per haver despertat molt interès en els assistents i en els que no van poder assistir llavors. Fins al moment no havíem tingut l'oportunitat ni dins ni fora de Catalunya d'experimentar aquesta metodologia de cant que ve desenvolupant-se en altres llocs d'Europa des dels primers anys del segle XX i ja llavors es va incorporar als seminaris de Pedagogia Waldorf per al desenvolupament i cultiu de la veu, tant per a professors de música com per als mestres en general. A més, és reconeguda la seva excel·lent ajuda per problemes de veu en general i per a aquelles persones que volen cantar apropiadament.
El curs tindrà lloc del divendres 20 al diumenge 22 de Febrer i no són necessaris coneixements musicals previs.

També hi ha possibilitat de rebre una sessió individual per part de Regula Berger, terapeuta de la veu i professora de Cant Werbeck a Suïssa, que impartirà el curs.

DESCARRÈGA'T EL PROGRAMA

 


 

ESPAI DE CONSCIÈNCIA I DE RECOLZAMENT A LA CRIANÇA:

 

taller intensiu de tot un dia:

TALLER "DEL NAIXEMENT FINS ALS 7 ANYS"

Dissabte 28 de febrer de 2015 de 10 a 17:30h

En este curso se ofrecerán conocimientos sobre la etapa de la vida del nacimiento a los 7 años y su significado para la vida posterior, en un espacio de encuentro para la observación y aprendizaje vivencial. El niño en el fondo se pregunta: ¿Me entienden? Nos proponemos entender con más profundidad el desarrollo del niño y sus necedades; acogiendo vuestras preguntas y aportaciones. Observaremos: ¿Qué significa ser niños? ¿Cómo les llega el mundo? ¿Qué necesitan más y que necesitan menos? Veremos como crear seguridad en ellos cuidando el entorno y los ritmos del día, facilitando el juego, el arte y los intercambios sociales. Con este trabajo despertamos: *Capacidades para saber que necesitan y responder a los niños con naturalidad y certeza. *Habilidades para ayudar a los niños a encontrar su centro, fomentando entusiasmo por su proceso de crecimiento

 

 

DESCARREGA'T EL PROGRAMA COMPLERT AQUÍ

 

 

Taller d'un dia dirigit per Lourdes Callen, Preu: 90 euros segons possibilitats. Inscripcions al mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

tallers curts de 2 hores:

Taller Los límites: Entenderlos y ponerlos de forma saludable.

Divendres 20 de febrer de les 18 a les 20 h

En la crianza consciente sabemos de las dinámicas que se crean al poner límites; inseguridad al ponerlos, recurrir al premio/castigo, lucha de poder…Queremos salimos de esto y crear otro tipo de intercambio que nutra la relación.
Profundizaremos el tema y exploraremos: ¿Qué son los limites? ¿Cuándo son una limitación y cuando un beneficio para el desarrollo del niño? Veremos los extremos en que caemos y como guiar el comportamiento de los niños, potenciando la cooperación, la seguridad y el amor - habrá tiempo para debatir inquietudes y observar situaciones cotidianas.

Preu: 25 €

Inscripcions al mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 
 

El juego.Aprendizajes esenciales

Dijous 26 de febrer de les 18 a les 20 h

“El mundo de mañana requiere que los niños jueguen hoy”LC
Ellos necesitarán los aprendizajes esenciales que conquistan jugando. Los desafíos de la crianza nos mejoran a través de ofrecer a la infancia una vida activa y armoniosa en el juego. Con el juego, el niño experimenta, descubre y desarrolla innumerables habilidades para su vida posterior. Y, ¡lo hace divirtiéndose! descubramos los beneficios de los espacios creativos y espontáneos en la infancia. ¿Cómo logra el niño tanto aprendizaje durante una actividad, mayoramente, impulsada por el mismo? ¿Cómo acompañar sus exploraciones con confianza?

Preu: 25 €

Inscripcions al mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 


TALLERS QUE VAREM FER AL 2014

 

 

ESPAI DE CONSCIÈNCIA I DE RECOLZAMENT A LA CRIANÇA:

TALLER "ELS LÍMITS FINS ELS 7 ANYS"

Dijous 6 de novembre de 18 a 20h: quins límits posem?, quan els posem? en quina edat? taller dirigit per Lourdes Callen, Preu: 20-25 euros segons possibilitats. Inscripcions al mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


XERRADA-PRESENTACIÓ RESFO,

Dijous 9 d'octubre a les 19h a la sala gran de la nostra escola es presentarà les bases de la RESFO i com la salut està íntimament lligada a la nostra actitud envers nosaltres mateixos i el nostre entorn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TALLER DE CANTO WERBECK,

26, 27 i 28 de setembre de 2014: Taller de terlusologia on es tracta el tipus respiratori de cada alumne i els seus efectes sobre la veu i la salut en general.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FEM FENT, 

activitats per a tota la família des de la primavera fins a la tardor. Es realitzen en el nostre jardí de l'escola rodejats de vegetació. Es realitzaran les mateixes activitats en el 2015. Aquestes activitats pràctiques estan dirigides per a professionals de cada projecte creatiu i les converses posteriors per a l'equip dels 3 Sentits, Silvia Palou, especialista en teràpia sistèmica) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla