Què és el Club TELES DE COLORS?

 

Es tracta d'una iniciativa de l'escola per tal de formar un club de persones a les que els hi agrada fer-se la seva pròpia roba, que volen anar adquirint coneixements i fer-ho en companyia d'altres persones per tal de compartir experiències i passar una bona estona.

 

Com funciona el Club?

Un dels objectiu principals del club és aconseguir que les persones que realitzen el curs de Fes-te una Faldilla i transforma-la al teu gust, Up-cycla la teva roba o Vesteix-te fent punt tinguin continuïtat en l'aprenentatge. Per aconsergui-ho cal tenir una sala adequada, els materials necessaris i persones motivades que engresquin i promoguin activitats. Tot això forma part del club. 

Tenim:

Una sala molt acollidora amb dues màquines de cosir,

Unes professores dinàmiques i molt aixerides, la Marta Pelegrina i la Ghislaine Hendriks, encarregades de conduir el grup.

 

I el club funciona de la forma següent:

Cada primer dissabte de mes la professora està a disposició dels membres de club per resoldre els dubtes, cosir plegades, confeccionar patrons i impartir nous conceptes. La sessió dura dues hores, de les 10 h a les 12 h.

Per persones interesades disposen d'un carnet amb 6 tiquets que van consumint. Cada tiquet val per un dissabte i només es consumeixen si s'assisteix.

 

Aquí pots veure les imatges del Club Teles de Colors

 

¿Com pots unir-te al club?

Poden apuntar-se les persones que hagin fet algun dels cursos Fes-te una Faldilla i transforma-la al teu gust, Up-cycla la teva roba o Vesteix-te fent punt. Això ens asegura que ja tens un nivell. Per unir-se és molt fàcil: Envia'ns un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. i et donarem tots els detalls a més d'explicar-te les aportacions econòmiques que cal realitzar per tal de sostenir el club. 

 

 

 

Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla