CURSOS DE SALUT I BENESTAR 2022-2023 

 

COSMÈTICA NATURAL I TERAPÈUTICA

TALLERS DE SABÓ, DE PRODUCTES D'HIGIENE PERSONAL, D'UNGÜENTS, OLIS I DE CREMES CORPORALS

La pell és la part del cos més exposada a l'exterior i té una funció doble: absorbir el que necessita i expulsar allò que ha d'eliminar. La pell ens dóna molta informació sobre les persones. Podem complementar la nostra salut interior amb productes que aportin una dosis extra de benefici per a la pell.  VEURE PROGRAMACIÓ.

Apunta't a les nostres trobades mensuals: Club de cosmètica natural JO- JOVE

 

Fes el teu perfum corporal

TALLER PER A FER-SE UN PERFUM FRESC, EXÒTIC O AMB TOC DE FUSTA

En aquest taller aprendrem l'interessant món de les olors i de com poden convertir-se en fragàncies idònies per al nostre cos. Les percepcions olfactives diuen molt de nosaltres si a més sabem com remarcar amb un perfum les nostres virtuts.   VEURE PROGRAMACIÓ.

 

PLANTES MEDICINALS I OLIS ESSENCIALS

CURS BÀSIC D'AROMATERÀPIA  I CURS AVANÇAT D'AROMATERÀPIA ENERGÈTICA I PSICO-EMOCIONAL

Què són els olis essencials, d’on s’obtenen i com s’obtenen. Què es l’aromateràpia. L’aromateràpia de cultiu ecològic. Com distingir adulteracions. La importància de la qualitat del producte biològic per a tenir una màxima acció terapèutica sense toxicitats. Nocions bàsiques i el fet d'anar una mica més enllà en l'art de cuidar-se a través dels remeis de la pròpia natura. VEURE PROGRAMACIÓ.

 

REMEIS NATURALS, SALUT I PLANTES

CURS DE 4 DIES, UN DIA PER ESTACIÓ (primavera, estiu, tardor, hivern) PER A CONÈIXER LES PLANTES REMEIERES I LES SEVES PROPIETATS TERAPEUTIQUES

Cada estació de l'any té unes característiques pròpies que fan que el nostre cos, en especial determinats òrgans, es vegin afectat d'una manera o altre. Veurem des d'una perspectiva amplia i holística quins tractaments naturals son els més adients per a cadascu de nosaltres i de les nostres dolencies estacionals. VEURE PROGRAMACIÓ.

 

AROMATITZA I NETEJA LA TEVA LLAR AMB PRODUCTES NATURALS

En aquests tallers aprendrem a fer ús de productes naturals i fragàncies idònies per a ambientar els espais de la llar i convertir casa nostra en un espai tranquil i relaxant així com elaborar productes de neteja per als diferents racons de la casa i aconseguir una neteja sana sense malmetre el medi ambient ni el nostre cos.   VEURE PROGRAMACIÓ.

 

UN TALL DE CABELLS

Curs de 2 dies per tal que els participants aprenguin a tallar-se els seus propis cabells o tallar als d'un familiar. També inclou coneixements sobre quins utensilis necessitem, quina es la importància de tenir cura dels cabells i què hem d'escollir quan comprem un sabó... VEURE PROGRAMACIÓ

 

Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla