Arribar a Esbioesfera és molt fàcil, ja sigui amb tren o amb cotxe (xarxa de carregadors elèctrics a Cardedeu) a bici des dels voltants de Cardedeu. Atreveix-te!!!. Aquí t'expliquem com fer-ho:

 

EN BICICLETA: Si vens en bicicleta truqueu-nos i us informarem de com arribar segons el vostre punt de partida. Podreu aparcar les bicicletes dins el nostre recinte!! i si voleu descobrir Cardedeu en bicicleta o a peu us enllacem al Punt Turístic de Cardedeu on trobareu tota la informació (cliqueu sobre enllaç de la Imatge):

Enllaç imatge: https://museudecardedeu.cat/que-fer-a-cardedeu/turisme-a-cardedeu-senderisme-i-btt/

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EN TREN:

LÍNIA R2 NORD (http://rodalies.gencat.cat/ca/linies_estacions_i_trens/index.html?linia=r2n)

Més informació a: http://rodalies.gencat.cat/ca/horaris/

Per arribar en tren tant sols has d'agafar la línia R2N (Aeroport-Maçanet-Massanes per Granollers Centre) i baixar-te a la parada Cardedeu. Al sortir de l'estació, et trobaràs a l'Avinguda Rei En Jaume. Creua a l'altra banda de la vorera i afagar el carrer Sant Antoni, que és perpendicular. Aquest mateixa carrer i després d'atravessar la Plaça Anselm Clavé, arribareu a l'esglèsia i passant per davant seu i seguint amunt creuareu el nostre carrer carrer Lluis Llibre. Gira a la dreta i en el nº 29 trobareu Esbioesfera!!.

 

mapa.1

 

EN COTXE:

- Per la A-7: Si vens per la Autopista, agafa la sortida 12, Cardedeu. Desprès del peatge, et trobaràs una gran rotonda. Agafa la quarta sortida, Cardedeu Oest. Segueix tot recte 2,5 Km fins arribar a una altra rotonda molt bonica d'un mosaic blau brillant amb el nom de Cardedeu i gireu a la dreta. Segueix les indicacions que et portaràn cap al poble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mapa.2

 

mapa.3

En el primer semàfor, col·locat en el carril de l'esquerra per poder girar a l'esquerra. Inmediatament desprès (a uns 15 metres) cal girar a la dreta i passar per un pont de pedra que travessa la riera. Just acabat el pont gira de nou a l'esquerra per poder anar paral·lel a la riera. Seguix recte i aquest mateix carrer et durà al nostra carrer Lluís llibre. Just al principi del carrer tens una dues zones d'aparcament l'estacionament de la Riera i l'aparcament de terra "Can Mills". Des d'allí a l'escola, situada en le nº 29 tens tant sols 5 minuts caminant.

 

mapa.4

 

- Per la C-17 des de Barcelona:

Si vens per la C-17 des de Barcelona (o pobles del voltant), agafa la sortida on s'indica C-35 "Cardedeu", a l'alçada de Parets del Vallès:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     mapa 5                                                                                                                               mapa 6                 

 

Segueix per la B144 fins a Granollers. Es una carretera que fa uns quants girs però finalment arriba a una recta que et conduirà a una gran Rotonda de Granollers (mapa 6). Veuras la indicació "Cardedeu C-251". A partir d'aquí ja es molt fàcil, nomès cal seguir les indicacions. Arribaràs en el punt del mapa 3 i 4 anteriors.

 

 

On aparcar a Cardedeu

L'escola està situada en el centre de Cardedeu i alguns carrers són Zona Vermella, o sigui, només es pot estacionar 1:30 hores. Aquí t'indiquem on pots deixar el cotxe tot el temps que vulguis.

 

 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla