Restaurant

                          

   

                      


Ja hem començat la 6a temporada!!

HORARIs: 

 

 Abril i Maig per dinar de Dijous a Diumenge de les 13h a les 16h

-------------------------------------------------

 Juny per dinar de Dijous a Diumenge de les 13h a les 16h

per sopar Divendres i Dissabte de les 20h a les 23h

-------------------------------------------------

 Juliol i Agost per dinar/sopar de Dijous a Diumenge

de les 13h a les 16h i de les 20h a les 23h

-------------------------------------------------

 Setembre per dinar de Dijous a Diumenge de les 13h a les 16h

per sopar Divendres i Dissabte de les 20h a les 23h

 

La temporada 2017 va ser molt engrescadora per tot l'equip d' Esbioesfera, amb més de 3.000 menús servits, que ens donen la vitalitat per engegar aquest 2018 amb noves propostes per a tots vosaltres.

 El 12 de març hem renovat la placa SlowFood que ens caracteritza així que endavant amb el projecte i gràcies pel recolzament que ens esteu fent.

 


                           

Participeu d'aquest projecte consolidat i amb moltes ganes de proposar-vos coses noves. Ens hem acreditat novament com a Restaurant Slow Food, un reconeixement per als nostres aliments sans, nets i justos, que ens omple de satisfacció en el dia a dia. 

"Com cada any, des del 2012, els plats aniran apareixent en els nostres menús diaris, tant per a dinar com per a sopar, depenen de la temporalitat de les nostres collites i la dels nostres productors ecològics i de proximitat. No trobaràs aliments precuinats de cadenes alimentàries ni congelats, tot ho elaborem nosaltres, amb llargues preparacions, des de les croquetes a les quiches. Només així podem saber quins són veritablement els ingredients i ser fidels a la filosofia de bo, just i netAquesta és una de les raons principals de no poder-te oferir una carta molt extensa per triar. Creiem que aquesta és la millor forma d'aconseguir un aliment complet, ecològic i que fomenta l'economia local. Així mateix els ingredients bàsics i complementaris que utilitzem per a cuinar, com ara l'oli, la sal, el vinagre, el sucre..., així com les herbes aromàtiques, les espècies i les llavors, també són de cultiu ecològic com la resta d'ingredients de la nostra cuina.

 

 

Per oferir-te un millor servei, fes la teva Reserva al:    t.627333829 

Consulta'ns al a/e: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 


 

ON SOM: al c. Lluís Llibre 29, Cardedeu                           Recorregut virtual per la terrassa i l'hort

Com arribar i on aparcar

                   

 

Ver mapa más grande

 

 

 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla