Curs oficial de transició

CASTELLANO / CATALÀ

Curs oficial de Transició (dates a concretar)

 

 
Més informació a través de la Red de transición:

www.reddetransicion.org

 

Esbioesfera ofereix 20 hores de curs experiencial i participatiu en el qual s'explorava el model de transició treballant la transició externa o els aspectes socials i ambientals als quals ens enfrontem, i la transició interna amb els aspectes més emocionals o psicològics. Dissenyat per donar un ampli ventall d'eines als participants i promoure l'enfortiment de les iniciatives existents així com la creació de noves iniciatives de transició. 

 

INSCRIU-TE AL CURS enviant un correu a l'adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

o bé, clicant aquí     Inscriu-te al curs

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 27 PERSONES

 

Com arribar (en tren o en cotxe) i on aparcar

 

 
CONTEXT

El Moviment de Transició, conegut també com Transition Towns Movement, treballa per a transformar la societat desigual i fortament depenent dels recursos energètics fòssils en una societat justa, resilient, comunitària i protectora de l’entorn. Aquest curs de dus sessions intensives explora el model de transició des de la vessant externa social i ambiental com des de la vessant interna més emocional. Donarem eines i continguts als participants per a crear i enfortir iniciatives de transició, promoure un futur més resilient i treballar i relacionar-se en grup.

 

RESUM DEL CURS

Curs experiencial i participatiu, en el qual s'explora el model de transició treballant la transició externa o els aspectos socials i ambientals als quals ens enfrontem, i la transició interna amb els aspectos mes emocionals o psicológics. Dissenyat per donar un ampli ventall d'eines als participants i promoure l'enfortiment de les iniciatives existents així com la creació de noves iniciatives de transició. Un curs que s’ha realitzat amb éxit a diferents països, i que ara arriba al Baix Montseny, a Cardedeu.

 

A QUI VA DIRIGIT

Va dirigit a totes aquelles persones que formen part d’una iniciativa de transició o en volen iniciar una, aquelles involucrades en moviments socials o simplement interessades en el procés de transició, la sostenibilitat, metodologies participatives i alternatives a la crisis.

 

ObjectiuS

 • Introduir el moviment de transició i treballar el seu model.
 • Proporcionar eines i continguts que enforteixin les iniciatives existents i fomentar la creació de noves iniciatives.
 • Treballar tant els  aspectes externs com els interns de la transició.
 • Treballar la creativitat i les relacions de grup
 • Introduir l'ecologia profunda i el "treball que reconec-ta" de Joanna Macy
 • Treballar els conceptes de resiliència i complexitat

 
QUÈ APRENDRÀS?

 • Què és una iniciativa de transició i quins són els seus principis i metodologies.
 • Eines per crear el teu grup de transició o reforçar-ho si ja existeix.
 • Metodologies participatives.
 • Et divertiràs i potenciaràs la teva creativitat.
 • Noves maneres de relacionar-se dins d'un grup.
 • Treballaràs la teva transició interior.
 • Reforçaràs les teves capacitats per fer front a la crisi socioambiental actual.
 • Comprendràs millor diferents mecanismes emocionals, adquirint noves tècniques de desenvolupament emocional i corporal.

 

Més informació:

Aquí podeu consultar el programa complet del curs.

 

Curs facilitat per: 

Juan del Río és agent de canvi i continu aprenent. Biòleg, dissenyador, educador i facilitador per a la sostenibilitat. Format en Sostenibilitat a la UPC, Schumacher College i Findhorn, és un dels impulsors del Moviment de Transició en l'estat espanyol, formador oficial de transició, i coordinador de la iniciativa Transición Sostenible, on també podeu seguir el seu blog. Actualment resideix i transita a Cardedeu i és membre del grup Cardedeu en Transició.

    

 

 

 

 

 

 

I
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
embed video plugin powered by Union Development
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla