Fes-te un patró i aprèn a cosir a mà i a màquina

 

FES-TE UN PATRÓ I CONFECCIONA LA NOVA PEÇA TOT COSINT A MÀ I A MÀQUINA

Per aprendre des de zero a cosir i agafar confiança a l'agulla i a la màquina de cosir, fer patrons i confeccionar-se una peça de vestir. O bé, per aquelles persones que ja en saben i volen retrobar-se amb més gent i perfeccionar... vaja un curs de costura i a la carta. Ja sigui per transformar-se la  roba de l'armari, dissenyar i començar de nou una peça, cosir cremalleres, vores, ullals, dedicar-se a fer bolsos, o patrons i transformar-los... el què us passi pel cap.

    

 

CURS PER A TOTHOM, PRINCIPIANTS, INICIATS I QUE VULGUIN APRENDRE MÉS TÈCNICA, APUNTA'T-HI

DILLUNS TARDES SETMANALS DE 17:30 A 19:30H i DISSABTES MATINS QUINZENALS DE 10:30 A 13:30H 

SESSIONS CONTINUADES: 30 euros (8h)/mes

MATERIAL: has de dur peces de roba que vulguis transformar, un regle, un llapis, didal, tisores, agulles de cap i de cosir, troca de fil d'embastar i altres troques per a cosir la tela.

 
 
AQUEST CURS JA L'HAN FET: 139 PERSONES

Curs a càrrec de:

Marta Pelegrina,

Ha treballat força anys al darrera dels telons confeccionant i vestint als actors i actrius  dels teatres de Barcelona. 

Actualment ha fet una pausa a la seva vida per ser mare i ara re-emprent l’ofici del tall i confecció dissenyant i donant vida a les  seves pròpies creacions. El seu bloc: www.raconsdecosturak.com


 

El petit article de la professora: 

Cosim i xerrem i que bé que ens ho passem

 
Les hores passen massa ràpid al pis de dalt de l'Escola d'Esbioesfera. NO pot ser! 
Ja són les 10h, o les 9 o les 18,30h i les alumnes van arribant a poc a poc a mida que es lleven i que poden enllestir els seus petits o les seves cosetes casolanes. Ens saludem a mida que travessem la porta amb una il.lusió: per fi tindré temps per acabar aquella peça. O: per fi tinc una estoneta per a mi. Com a mestra em  es diposo a acompanyar l'inici de les puntades de cadascuna que vénen carregades de preguntes. Enllestides, el meu ritme es relaxa, totes van encaminades, lluiten amb la seva tela, les costures es desvien, els botons no quadren, els forats s'han de tapar, la màquina s'encalla...lluiten pacíficament o amb algun esbugec. Sovint també resolen i flueixen sense pegues, el dia les acompanya. La xerrera s'anima, parlen de l'escola, la feina, la salut, els metges, el temps, les passes, els xiuxiueigs del poble......Riem fins i tot. Fa temps jo  pensava que no faria massa falta, són totes espavilades, però qui no té una pregunta té una qüestió. Segurament a casa seva, quan jo no hi sóc i poden esgarrapar uns minuts per a continuar la tasca del fil i l'agulla, se'n surten a base d'assaig i error, això les fa més segures, les fa créixer en l'afició.
I les hores s'escolen en un tres i no res. Deixem deures per continuar en un altre espai abans no tornem a coincidir al pis de dalt. Marxen totes amb un somriure, han resolt cosetes i la peça avança amb pas ferm. Un dia se la posaran, o els seus propers la lluïran i..aleshores ja tindran al cap mil projectes per a continuar assistint al Club de teles i Colors!!!!!
Fem un viatge de 2 hores i emocionalment passem per molts racons. 
Entrem d'una manera en sortim d'una altra.

 

 
 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla