Vesteix-te fent punt

 

Curs de 6h per aprendre l'art de fer punt i ganxet per a principiants i iniciats. Curs ideal per a fer-te la teva bufanda, coll o buff per a l'hivern!!

Propera edició: taller sota demanda, entre setmana per les tardes

Preu: 50 €, mínim 4 pers.

Inscriu-te als cursos Regala els Cursos

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 38 PERSONES


 
OBJECTIU DEL CURS
En aquest curs d’introducció/club de punt s'ensenya a teixir amb les diferents agulles de fer punt i/o ganxet tot aprenent a muntar punts com ara punt del dret, punt del revés i combinacions vàries. Per iniciar-nos farem un coll de llana al vostre gust per aquest hivern i altres possibles peces de roba en funció de les vostres necessitats, temps i els coneixements i nivell d'aprenentage que poguin anar sorgint durant el curs. 
Material a dur (la professora es posarà en contacte amb els cursetistes per a més detalls del material): un patró, llana i agulles.
 
      
 
 

 Curs a càrrec de:

Ghislaine Hendriks,

Afincada des de fa uns anys a Cardedeu Ghislaine des de molt jove ja es va interessar per el punt i amb 12 anys una amiga de la seva mare li en va ensenyar. Primer fent jerseis per les seves nines i després per a ella i per a la seva familia. Recuperada aquesta afició ara teixeix bufandes i confecciona roba per a les seves filles. 

 

 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla