FES-TE LA TEVA TAULA I CADIRES

Curs de Reciclatge de Palets

9a ed. Dissabtes 6 i 13 d'abril de 10 a 13h

(EDICIO TARDOR:  Dies 5 i 19 d'octubre de 2019)

Preu: 39 € + 6 € de material. 

Inscriu-te als cursos

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 32 PERSONES


 

    

 

Els palets són un element de suport per al transport de mercaderies que trobem fàcilment en diversos establiments o abandonats al carrer desprès del seu ús i que suposen un residu aprofitable per l'autoconstrucció de mobiliari, tant d'interior com l'exterior. 

 

En aquesta formació de dos dies aprendrem a fer una taula amb les seus respectius tamborets,o si ho preferiu podeu fer allò que desitgeu, sempre a partir de palets reciclats i altres elements de suport que podem trobar a totes les ferreteries. Feu propostes viables i les adaptarem a les 6 hores de curs.

 

És una formació adreçada a tothom que tingui interès en aquest tipus de materials, per redescubrir les seves capacitats.

Adreçat a tots els públics a partir de 16 anys, amb o sense experiència en la manipulació de la fusta. 

 

Què haureu de dur de material: serra, tornavís pla gros i un d'estrella (millor pozidrive), martell, cinta mètrica, llapis i un sargent, i una llima de fusta si en teniu.

 

Curs dirigit per:

 

Marc Tutó

En Marc li encanta la fusta per que és un dels materials més versàtils pels que ens agrada el "fes-ho tu mateix",  és fàcil de treballar amb unes poques eines i podem crear qualsevol cosa. A més, tenim en els palets una font de material molt adequada per poder crear multitud d'estris per la llar sense que això comporti una gran despesa econòmica. El procés creatiu amb un palet, que és una estructura rígida i concreta, és alhora un repte i una experiència molt gratificant per a mi.

Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla