EN AQUESTA ESCOLA JA S'HAN FORMAT 2.206 PERSONES (a setembre de 2018)

 

La opinió, les sensacions, els coneixements i l'ambient és per nosaltres essencial en aquesta escola. Per això hem preguntat als nostres alumnes la seva opinió en una enquesta via mail. Aquestes han estat les seves respostes:

 

A la pregunta: 

 

A la pregunta: 

 

A la pregunta:

 

A la pregunta:

 

A la pregunta: 

 

 

A la pregunta: 

 

 

VALORACIÓ FINAL:

 

I la última i més important: Quina és la teva opinió sobre l'escola en general?

 

1. Trobo interesantissims tots els cursos que feu. De ben segur que en faré més. Una tasca molt important la que feu a l'escola per ensenyar-nos a ser més autosuficients i compartir coneixements. Gràcies

 

2. Hi ha bon ambient i bona gent.

 

3. Jo crec que en el moment que estem vivint, els cursos que s'ofereixen son molt adequats i a més, al menys pel que fa a mi, molt engrescadors.

 

4. L'escola és un projecte molt interessant que ens permet rebre coneixements per encarar-se cap a l'autosuficiència i l'autoconsum, imprescindibles per viure en un mon sostenible. Per la meva banda, l'únic que trobo negatiu és que no puc fer tots els cursos que voldria, ja sigui per el preu o per els horaris entre setmana. Quan treballo no tinc hores entre setmana per assistir, i quan no treballo no tinc els calés que val fer els cursos. De tota manera l'escola em sembla una iniciativa exelent.

 

5. Es genial que promogueu l'autosuficiencia, la oferta de cursos esta molt be i es realment interessant el projecte.

 

6. M'agrada, per la proximitat i les ganes de recuperar l'autosuficiencia.

 

7. Una bona eina per cooperar, créixer i ser una mica més autosuficients

 

8. m'encanta

 

9. bona , la oferta es variada i interessant

 

9. Molt pràctics i positius tots els cursos que feu i molt important la idea que teniu amb el tema ecològic i la economia sostenible i continue amb aquesta línia

 

10. Un projecte estimulant que encomana positivisme i activa la creativitat de tot el que s'apropa a l'escola. Pilar

 

11. Una escola fent camí... Una iniciativa fresca i respectuosa que ens obra portes cap a l'autosuficiència i la creativitat

 

12. És un bon lloc per aprendre coses que no t'ensenyen a enlloc més però els horaris de la majoria de cursos (entre setmana i massa d'hora per la tarda) fan que molta gent que treballa fins les 19 o les 20 h. cada dia no s'hi pugui apuntar.

 

13. El millor lloc per formar-se i aprendre a ser més autosuficient i respectuós amb l'entorn

 

14. L'escola respon a la necessitat de fomentar l'ecologia, la cooperació i recuperar la funcionalitat de les coses senzilles, artesanals, com s’havia fet en altres temps i que la modernitat sembla voler desplaçar, en detriment de les coses naturals i de les relacions humanes.

 

15. Molt bona

 

16. Muy bien, la oferta de cursos es muy interesante y diferente de otros cursos.

 

17. Un projecte interessant, tot i que jo aprofundiria més en coses més possibles de fer. per exemple, és altament improbable posar-se a fer formatge o cervesa, però més factible de recuperar roba, fer mitja o tenir un hortet o un jardí.

 

18. Molt bona iniciativa que dòna a coneixer els nous valors a estendre socialment per fer-nos més responsables de nopsaktres mateixos i de les decissions que prenem.

 

19. L'escola està fent una gran tasca cap a la autosuficiència. Els cursos proposats són molt interessants, ja n'he fet un i en tinc uns quants en llista d'espera!

 

20. bona

 

21. ha estat molt interessant poder fer el curs durant forces mesos, per poder entendre i aplicar cada tema en el moment que està passant. el que m'ha agradat també molt és l'ambient que hi ha hagut al final enre els 6 o 7 que hi hem anat més sovint, per aquesta banda em sap greu no poder-hi anar tan, i em fa molta peneta cada vegada que rebo el mail dels nous cursos no poder-m'hi apuntar per horaris de feina, tinc moltes ganes d'ampliar aquesta visió d'autosuficiència que esbiosfera ajuda tant a tenir en compte! la conclusió més important a la que he arribat fent el curs d'horticultura ecològica és que no ha estat un curs que de x hores, sinó que ha servit per acabar de fer un canvi de xip important en la manera de veure, tractar i actuar davant els recursos d'aquesta vida :) 

 

22. ho estou fent molkt bé. Felicitats!

 

23. un gran projecte que espero i desitjo tingui un molt llarg futur i un gran éxit!

24: Excel.lent!! Estic molt contenta de tenir un espai com el vostre a la vora de casa meva

25. El fet de tractar temes ecologics, sostenibles i sans m'agrada i es el que trobo mes interessant.

26. Bon lloc de trobada, on aprendre i perdre la por de fer coses per un mateix. Lloc de reflexió i on fer amics. Super!

27. Crec que feu una feina molt bona. Com a proposta de millora del curs en concret crec que el dia que es fa el tast, podrieu acompanyar-lo amb alguna coseta més que patates fregides... uns bastonets, o trradetes amb formatge...

28. Bon ambient i gent professional

29. Molt bona, tant el curs com l'escola són projectes molt interessants. L'única cosa que em va faltar va ser més temps. Sobretot perquè cadascú feia una peça diferent i, per tant, en Marc no podia fer explicacions genèriques sinó que ens havia d'ajudar un per un.

30. És un espai on anar fent mica a mica, l'escola té un dinamisme que anima

31. Només he fet aquest curs amb vosaltres, però hi tornaria a repetir!

32. Interessant i agradable

33. Molt bona

34. Em va agradar molt com a introducció. Es van tocar molts temes i es donaven moltes facilitats per a poder seguir amb les pràctiques.

35. Estic molt contenta d'haver fet el curs

36. Me encanto el curso y me encanta Esbiosfera!!!

37. El resultat ha estat molt positiu, he après molt, i espero seguir aprenent més encara. Es veu que coneixen molt bé tots els processos d'elaboració de la cervcesa.

38. Gran projecte d'educació permanent, amb temes molt interessants transmesos amb il.lusió i expertesa.

39. Molt molt be

40. Bona. M'agrada el que esteu fent

41. M'encanta.

42. Molt bona en general

43. Molt bona, crec que es fan formacions molt interessants i, en el cas particular de l'elaboració de cervesa, em va ajudar a resoldre dubtes que tenia i ampliar les eines de les que disposava.

44. Es una formació apropiada per el que jo esperaba

 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla