FES-TE EL TEU MENÚ SALUDABLE

 

1a ed. 2019: Dissabtes ? i ? de maig de 10h a 14h

(EDICIO TARDOR 2019: 2a ed. Dos dissabtes de 10 a 14h)

Preu: 38 € + 4 euros de material (tot ecològic) (màx. 8 pers).

Inscriu-te al curs - Regala el Curs

 

OBJECTIU DEL CURS

El mediterrani té una de les zones amb més longevitat del món i la nostra dieta juntament amb l'estil de vida mediterrani són els principals responsables. Els nostres hàbits però s'allunyen cada cop més de la dieta mediterrània i estem adoptant patrons de consum i estils de vida allunyats de la nostra antiga mediterraneitat. Avui dia, recuperant l'interès per la salut a través de la dieta i l'estil de vida, sorgeixen una gran quantitat de dietes i pràctiques, més o menys exòtiques, lligades sobretot a l'orient. En aquest curs aprendrem com podem recuperar els fonaments de l'autentica dieta mediterrània i l'estil de vida que l'envolta sense sortir de casa. Elaborarem cadascú un autèntic menú mediterrani adaptat als gustos personals i cuinarem alguns plats d'altres indrets del mediterranis que ens són aliens en la forma però no en els aliments. 

 

Primer Dia: Interpretació i aplicació de la piràmide de la dieta mediterrània

A mesura que desgranem les peces de la piràmide de la dieta mediterrània les anirem aplicant per a construir un menú mediterrani tradicional, variat i equilibrat)

 

Segon Dia: Revisarem un munt de receptes per tal d'enriquir i fer més flexibles els menús.

I cuinarem algunes receptes fàcils d'altres indrets del mediterrani que ens resultaran familiars però originals en la seva preparació.

 


Curs a càrrec de:

Ferran Tusquellas Mateo. Mediterrani de tot cor. Senzill i sense estridències. S'entesta en reivindicar que menjar sa no és un ritual místic, és la cultura retrovada dels avantpassats que habitaben el mare nostrum. Com a membre de Som lo que sembrem ha donat diverses xerrades sobre l'impacte negatiu dels transgènics i d'herbicides com el glifosat. Després d'estudiar Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona realitza un master en Nutrició infantil. I finalment després de veure com molta gent desisteix de fer una dieta saludable perquè creuen que han de seguir dietes super estrictes o fer-se vegetarians o macrobiòtics, decideix dedicar-se a la promoció de la dieta mediterrania tradicional. Membre de Som Lo Que Sembrem- Nutricionista, Dietista (Universitat de Barcelona)-Col·legiat num: CAT000876

 

 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla